Så gör du krispiga maränger på bara tre minuter

Glöm vispandet och ugnen. De här marängerna fixar du snabbt i mikron med bara två ingredienser!

Rebecca Mears som driver det brittiska communityt Mumsnet visar i filmen ovan hur du fixar superenkla maränger.

Du behöver:

  • äggvita från ett ägg
  • 300 gram (5 dl) florsocker

Gör så här: 

Blanda äggvitan och florsockret till en massa. Forma till små bollar och lägg fyra i taget på ett hushållspapper som du sedan kör i mikron i 1-2 minuter. Ta ut och dina maränger är redo för att ätas med grädde, glass, bär eller kanske i en marängsviss.

Gilla Fixat på Facebook så får du fler tips som det här i ditt flöde.


Följ oss gärna på Instagram!

Av: Matilda Ekström

Läs mer om:

Alla behöver smarta tips

Har du fixat något? Skicka in här!

Kommentarer

Lands Nyhetsbrev

Jag vill gärna ha Land Fixats nyhetsbrev med tips, tricks och härliga pyssel

Missa inga nyheterGratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.