Roligaste annonsen! Per-Erik fick brytet och lade ut sin rasade vedhög på Blocket

Efter att Per-Erik i Ilsbo staplat om vedhögen minst tio gånger tröttnade han. Han lade ut vedhögen på Blocket och hans annons är GALET rolig!

Årsförbrukningen av ved var redan staplad i vedboden. Men Per-Erik i Ilsbo hade mer ved kvar efter röjningar. Den staplade han på en bit mark med lite lutning. Men veden ville inte ligga stilla. Vedhögen rasade gång på gång.

Vedhögen rasade, katten kräktes

Efter att ha staplat om halva högen två gånger på en och samma dag tröttnade han. Till råga på allt hade också katten kräkts inomhus! Han lade ut en annons på Blocket och i den gav han verkligen utlopp för sina känslor:

Fick bara nog

”Nu har jag staplat om den här j-vla HÖGJ*VELN för sista gången! Den rasar stup i ett, oavsett hur jag staplar skiten. (…) Igår staplade jag om halva högen. (…) Som sagt, jag ska inte ödsla mer av mitt dyrbara liv på högen utan säljer det mot självplock. (…) Ev byte mot nå roligt, typ en bättre sommar, längre semester, en fungerande bantningskur, en katt som inte spyr på mina mattor (…) Är jag inte hemma så lämna stålarna i stöveln på bron” skriver han bland annat i annonsen.

Måste läsas! Årets roligaste annons på Blocket.

 

Och nu är allt frid och fröjd på gården igen. Veden är såld och bortforslad.

– En vedhög som inte står som jag vill är inte min grej, konstaterar Per-Erik till helahälsingland.se.

Av: Estelle Ejdeholm

Läs mer om:

Lands Nyhetsbrev

Gör som 29 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheterGratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.