För mycket salt i maten? Så enkelt löser du problemet

Har du råkat salta för mycket under kokningen? Inga problem! Här är ett superenkelt husmorstips som fixar problemet.

Salt förhöjer smaken på maten, men det får inte bli för mycket av det goda. Om du upptäcker att du har råkat salta för mycket under kokningen så kan du prova detta pålitliga husmorsknep:

Lägg ner en skalad potatis. Den drar åt sig saltet.

Så enkelt var det!

Av: Eva Källström
Foto: Istock

Läs mer om:

Lands Nyhetsbrev

Gör som 29 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheterGratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.

Kommentarer

Lands Nyhetsbrev

Gör som 29 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheterGratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.