Så snabbt gör du picklad rödlök – godaste receptet

Picklad rödlök är ett fantastiskt gott tillbehör som passar lika fint till kött och fisk som till fågel och vegetariskt. Här är bästa receptet.

Picklad rödlök

Ingredienser

  • 2 rödlökar
  • 1 dl ättika (12%)
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten

Gör så här

  • Skär rödlöken i tunna skivor.
  • Blanda ättika, socker och vatten till en lag. Rör ordentligt så att sockret löser sig.
  • Lägg i rödlöken och låt stå i kylskåp i ett par timmar innan servering.

Niklas Kämpargård

Av: Niklas Kämpargård
Foto: Niklas Kämpargård

Läs mer om:

Lands Nyhetsbrev

Gör som 29 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheterGratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.

Kommentarer

Lands Nyhetsbrev

Gör som 29 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheterGratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.